Joulukuu Mannilassa

Kuvassa joulukuusi
Valkeaa ja tunnelmallista joulua!

Viimeiset joulumyyjäiset ovat takana päin ja Mannilassa hiljennytään omaan joulunviettoon. Hiljentyminen on tarpeen pitkäksi venyneen sadon korjuun ja kiireisen joulumyyjäissesongin vuoksi. Tämän vuoden joulumyyjäisiin mahtui vanhoja tuttuja myyjäisiä sekä joku uusikin tuttavuus.

Ensimmäistä kertaa uusiin myyjäisiin mennessä täytyy aikaa myyjäisten alkuun varata enemmän. Vaikka osoite on selvillä myyjäisten pitopaikan suhteen voi tulla yllätyksiä. Tilat voivat olla pienet tai myyntipaikka kaukana parkkeeraus mahdollisuuksista, jolloin tavaroiden vietiin kuluu normaalia enemmän aikaa. Aikaisin paikalla olemisen etu on myös se, että voit jossain tapauksissa vielä vaihtaa paikkaa, jos sinulle annettu paikka ei ole paras mahdollinen. Tavaroiden järjestely on myös helpompaa silloin, kun muita myyjiä ei ole vielä kovin montaa paikalla.

Uusien joulumyyjäisten myyjät ja myyjäistavarat ovat yleensä ennen näkemättömiä, jolloin pöydistä voi löytää myös uutta mielenkiintoista ostettavaa. Samoin asiakkaat ovat uusia, jolloin on mahdollista saada aivan uusia hyviä myyntipaikkoja tuotteille ja tutustua uusiin ihmisiin.

Siksi pyrimme aina löytämään uusia myyjäisiä hyväksi havaittujen tilalle tai lisäksi. Joulumyyjäisissä käynti on osa Mannilan tilan jouluun valmistautumista sekä tärkeä väylä markkinoida ja myydä tilan monipuolisia tuotteita. Meidän joulu syntyy toisten joulua laittaessa!